12 Resultaten

Hurtigruten Noorwegen aanbiedingen

U vind hier alle Hurtigruten aanbiedingen en speciale Hurtigruten reizen voor reizen langs de Noorse kust, waarbij de reissom lager is dan de reguliere Hurtigruten tarieven dan bij dagelijks vertrek.

Ook ons aanbod met hoge vroegboekkortingen vindt u hieronder terug. Wij hopen u hiermee de meest voordelige Hurtigruten reizen aan te bieden. Aanbiedingen met vroegboekkortingen kunnen van korte duur zijn. Houdt deze aanbeiding pagina goed in de gaten want het aanbod kan snel veranderen. Wilt u op de hoogte blijven van de Hurtigruten aanbiedingen en vroegboekactie’s ? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Highlights 

 • NIEUW!! Vroegboekactie voor vertrek 2019 en 2020! Ontvang tot wel 250 euro boordtegoed pp bij uw 12-daagse Hurtigruten reis Bergen - Kirkenes - Bergen en uw 11-daagse Hurtigruten reis Bergen - Kirkenes - Trondheim 
   
 • NU 10% korting bij boeking voor 16.07.2018 op de Hurtigruten retour reizen met een select tarief. Geldig bij de retourreizen Bergen - Kirkenes - Bergen, Bergen - Kirkenes - Trondheim, Bergen - Kirkenes en Kirkenes - Bergen. 
   
 • Verzeker uzelf van een plekje aan boord van Hurtigruten in het Noorderlicht seizoen. Door de populariteit van deze reizen adviseren wij u tijdig te reserveren. 
   
 • Geen single toeslag op geselecteerde data in 2018 voor de  6-daagse Hurtigruten reis Kirkenes - Bergen 
   
 • Geen single toeslag op twee Noorderlicht voordeel reizen tegen een vaste lage prijs. Vertrek op 11 november en 7 december 2018 voor de Hurtigruten reis Bergen - Kirkenes - Bergen! (op=op)

Heeft u een aanbieding gezien en staat hij niet in het onderstaande assortiment? Laat ons dit dan weten! Wij helpen u graag telefonisch/per mail met al uw vragen!
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding