7 Resultaten

Hurtigruten Noorwegen aanbiedingen

U vind hier alle Hurtigruten aanbiedingen en speciale Hurtigruten reizen voor reizen langs de Noorse kust, waarbij de reissom lager is dan de reguliere Hurtigruten tarieven dan bij dagelijks vertrek.

Ook ons aanbod met hoge vroegboekkortingen vindt u hieronder terug. Wij hopen u hiermee de meest voordelige Hurtigruten reizen aan te bieden. Aanbiedingen met vroegboekkortingen kunnen van korte duur zijn. Houdt deze aanbeiding pagina goed in de gaten want het aanbod kan snel veranderen. Wilt u op de hoogte blijven van de Hurtigruten aanbiedingen en vroegboekactie’s ? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Highlights

 • 2e persoon vanaf 199 euro!! Betaal voor de 2e persoon een MEGA laag tarief bij de reizen  Bergen - Kirkenes - Bergen, Kirkenes - Bergen of Bergen - Kirkenes! Vertrek op geselecteerde data vanaf 01.07.2019 t/m 06.10.2019!
  - Garantie polar binnenhut                                          2e persoon 199 euro 
  - Garantie polar buitenhut beperkt/volledig zicht   2e persoon 299 euro
  - Garantie Arctic superior buitenhut                          2e persoon 399 euro 
  ACTIE VERLENGD T/M 15.06.2019
 • Ontvang 150 euro boordtegoed per persoon bij een Hurtigruten reis Bergen - Kirkenes - Bergen in het SELECT tarief. Kijk voor de voorwaarden bij de onderstaande aanbieding. 
 • Verzeker uzelf van een plekje aan boord van Hurtigruten in het Noorderlicht seizoen. Door de populariteit van deze reizen adviseren wij u tijdig te reserveren.  
Heeft u een aanbieding gezien en staat hij niet in het onderstaande assortiment? Laat ons dit dan weten! Wij helpen u graag telefonisch/per mail met al uw vragen!
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding