19 Resultaten

Hurtigruten Noorwegen aanbiedingen

U vind hier alle Hurtigruten aanbiedingen en speciale Hurtigruten reizen voor reizen langs de Noorse kust, waarbij de reissom lager is dan de reguliere Hurtigruten tarieven dan bij dagelijks vertrek.

Ook ons aanbod met hoge vroegboekkortingen vindt u hieronder terug. Wij hopen u hiermee de meest voordelige Hurtigruten reizen aan te bieden. Aanbiedingen met vroegboekkortingen kunnen van korte duur zijn. Houdt deze aanbeiding pagina goed in de gaten want het aanbod kan snel veranderen. Wilt u op de hoogte blijven van de Hurtigruten aanbiedingen en vroegboekactie’s ? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Hurtigruten Vroegboekkorting 2018
Al Hurtigruten reisplannen voor 2018? Voor 2018 kunnen wij ook al uw Hurtigruten reis verzorgen en boekt u uw Hurtigruten reis voor 31 augustus 2017 dan ontvangt u de volgende extra’s! 

  • Op geselecteerde Hurtigruten Noorderlichtreizen ontvangt u maar liefst 100 euro vroegboekkorting per persoon.
  • Op onze extra voordelige Hurtigruten reis voor een vaste lage prijs in de winter ontvangt u nog extra 5% vroegboekkorting.
  • Op de BBI extra voordeel reizen ontvangt u 100 euro vroegboekkorting per persoon.
Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem hoe voller het schip hoe meer u betaald voor dezelfde hut! Het vroegboektarief is beperkt beschikbaar. Indien het tarief niet meer mogelijk is dan betaald u het actuele dagtarief. 

Heeft u een aanbieding gezien en staat hij niet in het onderstaande assortiment? Laat ons dit dan weten! Wij helpen u graag telefonisch/per mail met al uw vragen!


Agenten-Login
Nieuwe aanmelding