30 Resultaten

Hurtigruten Noorwegen aanbiedingen

U vind hier alle Hurtigruten aanbiedingen en speciale Hurtigruten reizen voor reizen langs de Noorse kust, waarbij de reissom lager is dan de reguliere Hurtigruten tarieven dan bij dagelijks vertrek.

Ook ons aanbod met hoge vroegboekkortingen vindt u hieronder terug. Wij hopen u hiermee de meest voordelige Hurtigruten reizen aan te bieden. Aanbiedingen met vroegboekkortingen kunnen van korte duur zijn. Houdt deze aanbeiding pagina goed in de gaten want het aanbod kan snel veranderen. Wilt u op de hoogte blijven van de Hurtigruten aanbiedingen en vroegboekactie’s ? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Hurtigruten Vroegboekkorting 2018
Al Hurtigruten reisplannen voor 2018? Voor 2018 kunnen wij ook al uw Hurtigruten reis verzorgen en boekt u uw Hurtigruten reis voor 30 juni 2017 dan ontvangt u de volgende extra’s! 

  • Boekt u de hele Hurtigruten reis Bergen - Kirkenes - Bergen of de reis Bergen - Kirkenes - Trondheim dan ontvangt u vroegboekkorting en een extra on board credit van maar liefst 2650 NOK per persoon! (circa 303 euro) 
  • Boekt u de halve rondreis Bergen - Kirkenes of Kirkenes - Bergen dan ontvangt u vroegboekkorting en een extra on board credit van maar liefst 1050 NOK per persoon! (Circa 121 euro)
  • Op geselecteerde Hurtigruten Noorderlichtreizen ontvangt u maar liefst 100 euro vroegboekkorting per persoon bij boeking voor 31 augustus 2017.
  • Op onze extra voordelige Hurtigruten reis voor een vaste lage prijs in de winter ontvangt u nog extra 5% vroegboekkorting bij boeking voor 30.06.2017
On board credit kan alleen aan boord worden besteed. Bij inscheping zal dit extra te goed op uw cruisecard gestort worden. U kunt hiermee bijvoorbeeld een leuke souvenir kopen of een excursie boeken. Ook kunt u het gebruiken voor een extra drankje aan boord! On board credit of een restant kan niet worden uitbetaald in euro’s. Alleen geldig voor nieuwe reserveringen tussen 3 april en 30 juni 2017 met vertrek in de periode 1 april t/m 31 maart 2019! 
 
Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem hoe voller het schip hoe meer u betaald voor dezelfde hut! Het vroegboektarief is beperkt beschikbaar. Indien het tarief niet meer mogelijk is dan betaald u het actuele dagtarief. 

Heeft u een aanbieding gezien en staat hij niet in het onderstaande assortiment? Laat ons dit dan weten! Wij helpen u graag telefonisch/per mail met al uw vragen!


Agenten-Login
Nieuwe aanmelding