Informatie n.a.v. het corona virus - COVID-19 - Ierland

Klik hier voor VEEL GESTELDE VRAGEN .

Voor meer informatie over het corona virus zie ook de website van het ANVR en van Tourism Ireland.

Er is momenteel geen negatief reisadvies (code rood) van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van kracht, maar niet noodzakelijke reizen worden ontraden (code oranje). De Ierse overheid heeft bepaald dat er tot nader orde geen Nederlandse toeristen worden toegelaten (alleen als men na aankomst 14 dagen in quarantaine gaat).

Om na te lezen welk beleid wij hanteren ten aanzien van annulering of wijziging, klikt u op de periode welke voor uw reis van toepassing is:

Ierland reizen met vertrek t/m 30 september 2020

Ierland reizen met vertrek vanaf 1 oktober 2020

Momenteel volgen wijzigingen in de informatie en in-reis-bepalingen elkaar snel op. We doen ons best de hier getoonde informatie actueel te houden maar aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Aan deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

KOSTELOOS ANNULEREN GARANTIE VOOR NIEUWE RESERVERINGEN:

Wij kunnen ons voorstellen dat u momenteel afwachtend bent bij het maken van een nieuwe boeking, maar ook aan de coronavirus crisis zal een einde komen. Om u toch in de gelegenheid te stellen zonder veel risico te boeken geven wij u de garantie dat u uw boeking tot 30 dagen voor vertrek kosteloos kan annuleren, dus plan gerust uw reis! Dit aanbod is geldig voor vanaf 17 maart 2020 geboekte reizen met vertrek t/m 31 maart 2021. Dit geldt voor alle vliegreizen (ook inclusief huurauto) met Aer Lingus en KLM en ferry reizen met de Stena Line, P&O ferries en voor Irish Ferries de Ierse Zee routes (Low-cost vluchten en camperhuur zijn uitgesloten van deze aanbieding; hiervoor gelden de reguliere voorwaarden). 

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding