0 Resultaten

The King’s Classic

In 2021 organiseren wij, in samenwerking met Pierre Bronsgeest, de meerdaagse viswedstrijd The King´s Classic op Ierse bodem

Logo King ClassicThe Kings Classic 2020

Sinds de uitbraak van het Covid-19 virus houden wij de situatie in Ierland scherp in de gaten en hebben we intensief contact met accommodatiehouders, de fisheries board en andere lokale autoriteiten. In verband met de onzekere situatie en uiteenlopende lokale sentimenten, alsmede met oog op welzijn, comfort en genot van onze gasten, hebben wij besloten Kings Classic 2020 te verplaatsen naar 2021. We hadden voor dit jaar al een fantastische competitie voor ogen, de teleurstelling is dan ook groot. Maar het belooft volgend jaar, als de rust is teruggekeerd, een nog mooiere wedstrijd te worden dan we in deze roerige tijden konden bieden.

Onze sponsoren hebben al toegezegd volgend jaar van de partij te zijn. De opzet blijft hetzelfde, zoals de verblijfadressen en lotingslocatie. Het bekende Ballinamore, in het prachtige graafschap Leitrim, zal van 30 augustus t/m 2 september 2021, het centrum vormen van deze 4-daagse, nu al, legendarische witviswedstrijd.

Deze wedstrijd kent een nieuw concept, dat optimale kansen biedt op veel vis op de visrijke meren van Leitrim. Er wordt gevist in 8 sectoren van minimaal 6 en maximaal 8 hengelaars. Op die manier kunnen per water de beste stekken benut worden.

Houd deze website goed in de gaten. Zodra The King’s Classic 2021 voor nieuwe reserveringen boekbaar is zal dat hieronder zichtbaar zijn. Voor een voorreservering kunt u uw gegevens en wensen mailen naar info@bbi-travel.nl 

Deze wedstrijd vindt plaats in en om Ballinamore inhet fraaie graafschap Leitrim. Al jaren is deze regio bekend onder de liefhebbers van witvisserij en sommige lokale gastheren en -vrouwen zijn onder Nederlandse vissers en hun aanhang befaamd, zoals Theresa Kennedy en Fred Walsh.

Bestemmingsinformatie Ierland

ACCOMMODATIE

U heeft keuze uit 4 verschillende bed & breakfast accommodaties:
Glenview House - Ballinamore

Glebe House - Mohill

Kilbracken Arms - Carrigallen

Hamills B&B - Ballinamore

VERVOER

Stena Line Hoek van Holland - Harwich + Irish Ferries Holyhead - Dublin
P&O Ferries Europoort - Hull + Irish Ferries Holyhead - Dublin
Irish Ferries Cherbourg - Dublin
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding