2 Resultaten

Fly Drive Finland

Verken Finland op een ontspannende manier met een huurauto. Vlieg vanuit Nederland naar een van de Finse luchthavens en haal daar uw huurauto op. Een rondreis in Finland per huurauto is een ideale manier om dit prachtige land in uw eigen tempo te ontdekken. U kunt kiezen uit verschillende aanvlieghavens en bij aankomst staat uw huurauto voor u klaar. Er zijn verschillende auto categorieën waar u uit kunt kiezen zodat u verzekerd bent van de auto die het beste bij u past en die tegelijkertijd altijd aan het seizoen is aangepast. Hier vindt u meer informatie over de verschillende categorieën die wij aanbieden.
In Finland werken we samen met Europcar en bieden we lage prijzen, goede service en nieuwe voertuigen vanuit vele verhuurstations door het hele land. Als u een fly drive (vlucht en huurauto) boekt, bent u vrij in het kiezen van uw accommodatie ter plaatse. In het hoogseizoen raden wij u echter af om op de ’bonnefooi’ te reizen omdat veel hotels en cabins lang van te voren zijn volgeboekt.
Wij hebben reeds een aantal rondreizen in Finland voor u uitgestippeld waarbij de accommodatie vooraf wordt gereserveerd. Kijk hier voor de hotelrondreizen en hier voor de rondreizen met verblijf in een cabin. Zo bent u verzekerd van een rustige en zorgvrije vakantie waarbij u zich alleen hoeft te concentreren op het rijden en de mooie omgeving waarin u zich bevindt.

Een auto huren in Finland kent vele voordelen:

  1. Zo heeft u altijd een auto aangepast aan het seizoen (denk hierbij aan winterbanden etc.)
  2. Er zijn geen lange wachtrijen bij het afhalen van uw auto
  3. De auto die u meekrijgt is altijd een van de nieuwste modellen
  4. Europcar is een betrouwbare autoverhuur maatschappij

Boekt u uw huurauto bij BBI-Travel profiteert u altijd van voordeel: ongelimiteerde kilometers, basis afkoop eigen risico, diefstaldekking, geen stads- of airporttoeslag, autopass/cityfee en winterservice fee!

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding