2 Resultaten

Wintersport Geilo Noorwegen

Avontuur, belevenis en traditie zijn de juiste woorden om Geilo te omschrijven. Spannende afdalingen, geweldige activiteiten en goede après-ski mogelijkheden maken Geilo tot één van Noorwegen’s favoriete vakantiebestemmingen. Deze bestemming kan het decor zijn voor een kerstverhaal met het geluid van belletjes van een arrenslee en de traditionele huizen.

Verschillende kinderskigebieden zijn aanwezig. Bij de Trollclub kunnen kinderen zowel binnen als buiten aan allerlei activiteiten deelnemen; hier vermaken ze zich uitstekend. 


Gedetailleerde ski informatie Geilo

Tussen de pistes van het ruim opgezette skigebied, zijn verschillende kinderskigebieden zijn aanwezig. Bij de Trollclub kunnen kinderen zowel binnen als buiten aan allerlei activiteiten deelnemen; hier vermaken ze zich uitstekend. Schitterende langlauftochten behoren tot de mogelijkheden in Geilo. Vanuit uw chalet kunt u de latten al onderbinden en erop uit trekken. U kunt onder andere prachtige langlauftochten maken op de Hardangervidda, zelfstandig of onder leiding van een gids. Of wat dacht u van een avontuurlijke hondensledetocht door het prachtige winterlandschap? De variatie in Geilo is groot en voldoet aan iedere wens.
 

De omgeving van Geilo staat garant voor spannende winteravonturen, zowel met als zonder ski´s:

  • Bij Dagali zijn er verschillende adrenaline verhogende activiteiten om aan mee te doen. Zo worden er daar sneeuwscootersafari´s, snelle slee afdalingen en ijsrally racing met karts en zelfs auto´s aangeboden.
  • Liever in stilte van de schitterende natuur genieten of reist u met kleinere kinderen; dan zijn er verschillende aanbieders van tochten met huskyslee en paarden. Vraag ons naar de mogelijkheden, we helpen u graag.
  • De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van een wandeltocht. In de winter? Zult u zich afvragen.. Ja hoor maar dan met sneeuwschoenen onder en stokken voor uw balans. Probeer het eens, het is een leuk alternatief voor een langlauftocht...


Gedetailleerde ski informatie Geilo


Klik op de kaart voor een grotere versie:

SKIEN

Totaal aantal pistes: 399 14 11 5
Aantal snowboard parks: 3
Mogelijkheden beginners: uitstekend
Mogelijkheden gevorderden: uitstekend
Snowboard mogelijkheden: uitstekend
Pistes: 35 km
Verlichte pistes: 6
Aantal liften: 20
Skipas 6 dagen: NOK 915 - 1830
Key Card: NOK 50
Skiles 4 dagen 80 min.: NOK 930 (groep, min. 4 personen)
Skihuur 6 dagen: v.a. NOK 900 (set)
Snowboardhuur 6 dagen: v.a. NOK 900 incl. schoenen

VERVOER

Veerhaven: Oslo
Aanvlieghaven: Oslo Gardermoen
Transfer per trein via Oslo S, duur ca. 4,5 uur
Per auto vanaf Oslo ca. 240 km
 
 
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding