3 Resultaten

Hurtigruten Kerstreizen

De feestdagen onder een magische sterrenhemel versierd met het Noorderlicht.

Langs de Noorse kust is de periode rondom kerst elk jaar weer èxtra speciaal. De Noren vieren kerst op traditionele wijze samen met de familie en aan boord zult u al snel deel uitmaken van de Hurtigruten familie. Dit verplicht u overigens tot niets, want u kunt geheel uw eigen gang gaan tijdens uw reis langs de besneeuwde kust.
Geniet van de speciale momenten die voor u in het verschiet liggen, terwijl  het zeewater dampt bij lage temperaturen die soms zelfs het zeewater doen bevriezen en onder een sterrenhemel waar het magische Noorderlicht het vuurwerk verzorgd.Binnen wacht u een gemoedelijke warmte aan boord van het schip dat u vanuit Bergen over de poolcirkel en om de Noordkaap naar Kirkenes, vlakbij de Russische grens, brengt en vervolgens ook weer terug.
Kerstavond viert u op traditioneel Noorse wijze aan boord, het schip blijft die dag in de haven liggen.Om uw avontuur nog verder op te leuken kunt u mee doen aan één van de adrenaline verhogende sneeuwscootersafari´s of huskytochten...
 
Kortom, een kerst om nooit te vergeten!

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding