20 Resultaten

IJsland autorondreizen (15-22 dagen)

Wij bieden een ruime keuze aan rondreizen met een huurauto door IJsland. U kunt kiezen uit verblijf in hotels, farmhouses of vakantiewoningen. Optioneel kunt u excursies bijboeken, zoals bijv. een gletsjerwandeling, boottocht over het ijsbergenmeer of een walvistrip. De rondreizen waarbij de gehele ringweg rondom IJsland wordt gevolgd worden aangeboden tussen 1/5 en 30/9. Voor de meeste bezienswaardigheden langs de ringweg volstaat een normale personenauto, maar als u ook naar de Highlands of de Westfjorden wil adviseren wij u een 4x4 auto te huren. Ook gedurende de wintermaanden wordt een 4x4 auto aanbevolen. Autohuur voordeel voor BBI Travel klanten: gratis extra chauffeur en geen airporttoeslag ! Als u wilt afwijken van een gepubliceerde reis, is dit op aanvraag altijd mogelijk.

Wij wijzen u er op dat het noodzakelijk is om erg vroeg te boeken voor reizen naar IJsland in het hoogseizoen, omdat er op veel plaatsen maar zeer beperkt accommodatie aanwezig is en de meest voordelige accommodatie snel is volgeboekt. 

Met de vele uitgestelde reizen door de corona-crisis verwachten wij dat er voor het 2021 seizoen erg vroeg geboekt zal worden, omdat veel mensen hun reis willen doorschuiven naar 2021. Wij hebben daarom ons reisaanbod voor 2021 al boekbaar gemaakt op onze website. Het boeken van vliegtickets is echter technisch gezien niet eerder mogelijk dan ca. 50 weken voor vertrek, omdat de reserveringssystemen van luchtvaartmaatschappijen niet langer dan een jaar vooruit kunnen werken. Als u eerder wil boeken maken wij wel alvast de reserveringen voor uw accommodatie en boeken de vluchten in het systeem zodra dit mogelijk is. Wij moeten daarom tot het moment dat wij de vluchten daadwerkelijk bevestigd kunnen krijgen een voorbehoud maken ten aanzien van de beschikbaarheid en het van toepassing zijnde vliegtarief.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding