2 Resultaten

Kerst vieren in Scandinavië

Kerst in Scandinavië is iets speciaals. De witte kerst in Noorwegen, Zweden en Finland staat bol van de tradities en gezelligheid. Met een opgetuigde kerstboom en een knapperend haardvuur op de achtergrond, geniet u optimaal na een heerlijke dag in de sneeuw.

Er zijn volop activiteiten om uit te kiezen. Zo is in Lapland het maken van een husky- of sneeuwscootersafari, eventueel gecombineerd met het zoeken naar het noorderlicht, een must. In Noorwegen zullen de arrenslee- en fakkeltochten het goed doen. Niet alleen de kinderen zullen een Scandinavische kerst als onvergetelijk bestempelen, maar het hele gezin zal herinneringen voor het leven maken.

Ook het vieren van nieuwjaar krijgt een extra dimensie in de witte omgeving. Wellicht dat de poolnacht in het noorden van Scandinavië nog wordt versierd door het noorderlicht. Beter vuurwerk bestaat niet!

vanaf € 930,00

Vertrek zaterdag 23 december 2017 - VOL 

Viert u dit jaar een rustig en sneeuwzeker kerst in het winterwonderland ver boven de poolcirkel? Wij bieden u gemoedelijke accommodaties en vele activiteiten. Helaas is deze vertrekdatum volgeboekt. Wij hebben wel nog enkele plaatsen vrij met vertrek op 30 december 2017 dus wacht niet te lang met boeken!

 

Markeer als favoriet
7,4

Kerstavontuur in Tromsø

Noorwegen Winter

vanaf € 2.465,00

Wij nemen u mee naar het arctisch gebied voor een Noors kerstavontuur. Vertrek zaterdag 23 december 2017, verblijf 5 nachten in Malangen resort en 2 nachten in Tromsø, inclusief maaltijden en 3 excursies. Helaas is dit kerstavontuur volgeboekt! 

Markeer als favoriet
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding