Winter in Lapland boven de poolcirkel - Unieke wintersport belevenis in Finland met BBI Travel

 • Comfortabel reizen per lijndienst en
  eigen chartervlucht naar Lapland 
 • Persoonlijke passie & ervaringen
 • Eerlijke prijsvermelding
 • Breed aanbod wintersport en winterreizen
 • Uitstekende reisdocumentatie
 • Oog voor detail
 • Pakketreizen voordeel
 • Al jaren thuis in Lapland
 • Goede lokale cont(r)acten
 • Lid ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
 • IATA geaccrediteerd
 • Erkend als specialist
 • Betrouwbare partners
 • Oog voor continuïteit

U kunt ons aanbod aan winterreizen en wintersportbestemmingen bekijken door te klikken op menu onder het kopje Wintersport hierboven of ons aanbod aan speciale Finland of Lapland winterreizen hier onder. Ook de Noorderlicht reizen zijn hier te vinden. Vergeet ook niet u aan te melden voor onze nieuwsbrief, waarmee wij u geheel vrijblijvend op de hoogte houden van nieuwe winter reizen en speciale aanbiedingen naar Lapland.

Wij heten u van harte welkom op één van onze reizen.                BBI Travel branchelogos


In Lapland verzeker je jezelf van een witte kerst en de sneeuw ligt hier niet alleen op de skipistes maar ook daarbuiten. Het is hier genieten van een winters sprookjeslandschap met sneeuw bedekte bossen, bevroren meren en rivieren.

Oud en nieuw viert de natuur met haar eigen vuurwerk, het Noorderlicht...


Het indrukwekkende arctische landschap in Lapland vormt het decor van tal van winterse avonturen. Wij stelden een aantal reizen samen waarbij je deelneemt aan spannende activiteiten en belevenissen, maar vooral ook kunt genieten van natuur en de echte winter.
Bij sommige reizen naar deze streek staat het Noorderlicht centraal... 


Een week vol avontuur! Genieten van een vakantie waarbij de wintersport dagelijks gecombineerd wordt met spannende activiteiten en safari’s. De 5,6 en soms zelfs 7 leukste avonturen zijn inbegrepen!

De ene dag gaat u op sneeuwschoenen de bossen in, de andere dag met een team husky’s of met sneeuwscooters op jacht naar het Noorderlicht. Ook is er gedurende de week een speciaal diner inbegrepen. U verblijft niet ver van de pistes, dus voor en na de inbegrepen excursies en safari’s bent u zo weer met de lift onderweg naar boven...

Reissom per persoon vanaf € 1064

Dit trendy skigebied ligt zo’n 170 kilometer boven de poolcirkel. Wie hier eenmaal een keer geweest is, wil beslist terug. Niet voor niets kent dit sprookjesachtige gebied vele enthousiaste vaste bezoekers.

Levi biedt goede, veelzijdige wintersportmogelijkheden. Er is een uitgebreid snowboardpark en de 52% steile World Cup piste is een spannende uitdaging voor de echte skihelden.
Het wintersporten kan worden gemixt met de Lapse cultuur. U kunt hier kiezen uit excursies waaronder paardrijden, sneeuwscootersafari’s, een bezoek aan een rendierfarm en ijsvissen.

Saariselkä ligt 250 km boven de poolcirkel en is daarmee het meest noordelijke ski resort van Fins Lapland. Naast skiën zijn hier vele andere winterse activiteiten mogelijk.

De Arctische natuur in, met huskyhonden of per sneeuwscooter of ’s avonds ziet u misschien het noorderlicht. Voor een Lapse ervaring is een diner in een Finse Kota een aanrader. Ook voor kinderen is er in Saariselkä veel te doen; de Kerstman ontmoeten in Santa’s Home, spelen in Angry Birds Park, zwemmen in de spa of met een slee vanaf de top van Kaunispää 1,2 km (!) naar beneden suizen.

Yllas en het naastgelegen Akaslompolo, wordt door de Finnen zelf als één van de mooiste skigebieden van Finland genoemd.

Yllas Tunturi, de berg die boven de omliggende bossen van Lapland uitsteekt, biedt de alpine skier erg fraaie pistes en een goed liftennetwerk. Naast het skiën is er in Yllas een groot skala aan andere winteractiviteiten te doen die veelal in de uitgestrekte bossen plaatsvinden. Ook uw accommodatie is veelal idylisch in de bossen gelegen...

Voor winter 2016/17 bieden wij, in aansluiting op onze rechtstreekse chartervlucht, voor het eerst het winterresort Ruka aan. Ruka is tevens uitgeroepen tot beste skigebied van Finland in 2016!

Op zo’n 30 transferminuten van de luchthaven van Kuusamo ligt dit aantrekkelijke skigebied waar vrijwel al onze accommodatie ski-in/ski-out is.

Ruka staat bol van de winterpret en belevenissen, die zo kenmerkend voor Lapland zijn. Genieten van goed onderhouden pistes, efficiënte skiliften en adembenemende uitzichten.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding