Winter in Lapland boven de poolcirkel - Unieke wintersportbelevenis in Finland met BBI Travel

 • Comfortabel reizen per lijndienst en
  eigen chartervlucht naar Lapland 
 • Persoonlijke passie & ervaringen
 • Eerlijke prijsvermelding
 • Breed aanbod wintersport en winterreizen
 • Uitstekende reisdocumentatie
 • Oog voor detail
 • Pakketreizen voordeel
 • Al jaren thuis in Lapland
 • Goede lokale contacten
 • Lid ANVR, SGR, Calamiteitenfonds
 • IATA geaccrediteerd
 • Erkend als specialist
 • Betrouwbare partners
 • Oog voor continuïteit

Wij heten u van harte welkom op één van onze reizen.                BBI Travel branchelogos


Het indrukwekkende arctische landschap in Lapland vormt het decor van tal van winterse avonturen. Wij stelden een aantal reizen samen waarbij je deelneemt aan spannende activiteiten en belevenissen, maar vooral ook kunt genieten van natuur en de echte winter.
Bij sommige reizen naar deze streek staat het Noorderlicht centraal... 


Een week vol avontuur! Genieten van een vakantie waarbij de wintersport dagelijks gecombineerd wordt met spannende activiteiten en safari’s. De 5,6 en soms zelfs 7 leukste avonturen zijn inbegrepen!

De ene dag gaat u op sneeuwschoenen de bossen in, de andere dag met een team husky’s of met sneeuwscooters op jacht naar het Noorderlicht. Ook is er gedurende de week een speciaal diner inbegrepen. U verblijft niet ver van de pistes, dus voor en na de inbegrepen excursies en safari’s bent u zo weer met de lift onderweg naar boven...

Reissom per persoon vanaf € 1064

Dit trendy skigebied ligt zo’n 170 kilometer boven de poolcirkel, in Fins Lapland. Wie hier eenmaal een keer geweest is, wil beslist terug. Niet voor niets kent dit sprookjesachtige gebied vele enthousiaste vaste bezoekers.

Levi biedt goede, veelzijdige wintersportmogelijkheden. Er is een uitgebreid snowboardpark en de 52% steile World Cup piste is een spannende uitdaging voor de echte skihelden.
Het wintersporten kan worden gemixt met de Lapse cultuur. U kunt hier kiezen uit excursies waaronder paardrijden, sneeuwscootersafari’s, een bezoek aan een rendierfarm en ijsvissen.

Saariselkä ligt 250 km boven de poolcirkel en is daarmee het meest noordelijke ski resort van Fins Lapland. Naast skiën zijn hier vele andere winterse activiteiten mogelijk.

De Arctische natuur in, met huskyhonden of per sneeuwscooter of ’s avonds ziet u misschien het noorderlicht. Voor een Lapse ervaring is een diner in een Finse Kota een aanrader. Ook voor kinderen is er in Saariselkä veel te doen; de Kerstman ontmoeten in Santa’s Home, spelen in Angry Birds Park, zwemmen in de spa of met een slee vanaf de top van Kaunispää 1,2 km (!) naar beneden suizen.

Ylläs en het naastgelegen Äkaslompolo, wordt door de Finnen zelf als één van de mooiste skigebieden van Finland genoemd.

Ylläs Tunturi, de berg die boven de omliggende bossen van Lapland uitsteekt, biedt de alpine skier erg fraaie pistes en een goed liftennetwerk. Naast het skiën is er in Ylläs een groot scala aan andere winteractiviteiten te doen die veelal in de uitgestrekte bossen plaatsvinden. Ook uw accommodatie is veelal idylilsch in de bossen gelegen...

Ruka groeit en wij kunnen met trots vertellen dat ook voor het winterseizoen 2018/2019 wordt deze gezellige plaats aangeboden!

Op zo’n 30 transferminuten van de luchthaven van Kuusamo, in Fins Lapland, ligt dit aantrekkelijke skigebied waar veel van onze accommodatie ski-in/ski-out is. Ruka staat bol van de winterpret en belevenissen, die zo kenmerkend voor Lapland zijn. U geniet hier van goed onderhouden pistes, efficiënte skiliften en adembenemende uitzichten.
Het skiseizoen duurt meer dan 200 dagen en Ruka de eerste pistes zijn meestal al vanaf medio oktober al open. 

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding